מגה מזון
אירועים ותערוכות
אירועים ותערוכות בעולם
לעמוד קודם

דסו סיסטמס בתערוכת Host Milano

05/10/2025
זמן קריאה: 1.5 דק'

חברת Desu Systems תציג שני פתרונות חדשים לבטיחות אש במטבחים מקצועיים בתערוכת Host Milano, שתתקיים במילאנו בחודש אוקטובר 2025. החברה תקיים את התצוגה באולם 2 בתחום ציוד ההסעדה, בעמדה Q68, ותציג הדגמות צעד אחר צעד באופן שיאפשר למבקרים להבין כיצד מערכותיה פועלות בתנאי עבודה אמיתיים.

לדברי החברה, סביבת המטבח המקצועי מאופיינת בסיכוני אש הנובעים משילוב של חום, שומנים ושמנים המצטברים בזמן פעילות שוטפת. לצד זאת מטבחים צריכים לעמוד בדרישות היגיינה מחמירות שמחייבות תחזוקה מקצועית ורציפה. המענה שמציעה Desu Systems מבוסס על שתי מערכות משלימות שנועדו להפחית את סיכוני האש ולשמור על ניקיון מערכות הפליטה והאוורור בלי לפגוע ביעילות התפעולית ובתכנון החלל.

המוצר הראשון הוא Buckeye Kitchen Mister, מערכת ייעודית לדיכוי אש במטבחים מקצועיים. לפי החברה, המערכת מיועדת לסביבות עבודה אינטנסיביות וקומפקטיות שבהן יש עומסי חום גבוהים וציוד בישול מגוון. הדגמה חיה בעמדה תמחיש כיצד המערכת מזהה אירוע ומדכאת אותו במהירות תוך שמירה על רציפות תפקודית והפרעה מינימלית לעבודה במטבח.

המוצר השני הוא K Star Automatic Degreasing System, מערכת אוטומטית להפחתת הצטברות שומן בתעלות ובמערכות השאיבה של המטבח. הצטברות זו היא אחד הגורמים המרכזיים להתלקחויות, ומקשה את העמידה בתקני היגיינה. המערכת של Desu Systems פועלת באופן מתוזמן כדי לנקות ולשמר את היעילות של תעלות השאיבה, וכך תורמת להפחתת סיכונים, לשיפור איכות האוויר במטבח ולהארכת חיי הציוד.

במרכז ההופעה בתערוכה תעמוד התאמת המערכות לתקנות האיחוד האירופי העדכניות בתחום בטיחות האש במטבחים. החברה מדגישה כי הפתרונות תוכננו כך שישתלבו בהתקנות צפופות ובחללים שבהם נדרש ציוד קומפקטי. קהלי היעד הם מלונות, בתי חולים, מתחמי מזון קניוניים, חברות קייטרינג וכן מטבחים מוסדיים לסוגיהם.

רונלד ורקרוסט, המייסד והמנכ"ל של Desu Systems, ציין כי החזון של החברה הוא להפוך את בטיחות האש לבלתי נראית, חכמה ומשולבת בתהליכי העבודה. לדבריו, המבקרים ייחשפו בתערוכה להסבר ברור ומעשי על פעולת המערכות ולהדגמה שלפיה הגנה אמינה אינה חייבת לבוא על חשבון ביצועים או עיצוב המטבח.

Desu Systems פועלת יותר מ־20 שנה ומשווקת פתרונות בטיחות אש לגורמי אירוח, תעשייה ואנרגיה ביותר מ־60 מדינות. חטיבת Kitchen Fire and Hygiene של החברה מתמקדת בפיתוח של מערכות תואמות רגולציה המתאימות במיוחד להתקנה בחללים מוגבלים במקום. בתערוכת Host Milano הקרובה החברה תציע למבקרים היכרות מעמיקה עם הטכנולוגיות שנועדו לשלב שקט תעשייתי עם עמידה קפדנית בתקנים.

 

לפרטים נוספים

 

צילום: יח״צ

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן