מסעדת קיושי משדרגת את עסקיות הבנטו
לקיושי סושי בר, מסעדה אסייתית כשרה במתחם הקניות גבעת ברנר, תפריט עסקיות חדש בסגנון Bento, המשלב את מיטב הטעמים של המטבח היפני עם חומרי גלם טריים ואיכותיים.
המסעדה נחשבת לאחת ממסעדות הסושי והמטבח האסייתי הבולטות באזור השפלה, ומאז פתיחתה מציעה חוויה קולינרית רחבה הכוללת מנות סושי קלסיות מדויקות, מנות טבעוניות וצמחוניות, מנות ללא גלוטן, מנות פתיחה חמות וקרות, עיקריות, מוקפצים ועוד. כל המנות מבוססות על חומרי גלם טריים ומוקפדים, בכשרות מלאה וברמה קולינרית גבוהה.
כדי להעשיר את חוויית הצהריים של סועדי המקום, קיושי מחדשת ומרעננת את תפריט העסקיות החדש שלה, בנטו (Bento), בהשראת המסורת היפנית של ארוחות אישיות מאוזנות המוגשות במגש מחולק. בכל מנת בנטו חיבור מדויק של טעמים, טקסטורות ואסתטיקה יפנית מוקפדת.
בין המנות החדשות:
בנטו סלמון: סלמון על הפלנצ'ה בגלייז מיסו, אורז מאודה, סלט שורשים ושלוש יחידות טמפורה ירקות - 95 שקלים. גרסה ללא גלוטן: סלמון על הפלנצ'ה, אורז מאודה, אדממה ותאי סטייל - 95 שקלים.
בנטו סושי: רול לבחירה, סלט שורשים, שתי יחידות גיוזה ו־3 יחידות טמפורה ירקות - 81 שקלים.
לדברי שי אטיאס, מבעלי קיושי: "תפריט הבנטו הראשון שלנו הושק כבר לפני כמה שנים, אך מכיוון שאנו מחפשים כל הזמן דרכים לשלב בין טעמים לחדשנות, נולד תפריט בנטו החדש, גם מתוך רצון להציע ללקוחות ארוחת צוהריים קלילה, מוקפדת, משביעה ומלאת טעם, כזו שמשקפת את הרוח של המטבח היפני בראייה של קיושי מצד אחד, ומתאימה לקצב החיים הישראלי מצד שני."
עסקית BENTO מוגשת בישיבה במסעדה בלבד, בימים א'-ה', בין השעות 12:00 ל־17:00.
בנטו סושי. צילום: דודי מוסקוביץ
בנטו סלמון. צילום דודי מוסקוביץ


