מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
מתכון להכנת גבינת קשיו טבעונית ביתית
21/05/2023
זמן קריאה: 1 דק'
חברת אורגניקזון המייבאת ומשווקת מוצרים אקולוגיים וידידותיים לסביבה, מציעה מתכון להכנת גבינת קשיו ביתית, טעימה וטבעונית. הגבינה מתאימה כממרח, כמילוי למאפים ואפילו לפלטת גבינות. אפשר להפוך אותה לגבינה משודרגת עם טעמים שאוהבים, לדוגמה תימין, שום, סומק וזעתר. בד חביצה לבישול אקולוגי של מותג if you care, עוזר לשמור על איכות הסביבה ועל הבריאות.
המתכון באדיבות אריאל בן חמו (בריאלי).
צילום: אריאל בן חמו
רכיבים
2 כוסות קשיו טבעי
1/2 כוס מים
1 מיץ לימון
1/2 כפית מלח
תבלינים לפי הטעם
הכנה
1. להשרות את הקשיו 20 דקות במים רותחים.
2. לסנן ולהעביר למעבד מזון חזק.
3. להוסיף את שאר המרכיבים ולטחון עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין.
4. להעביר את התערובת לבד חביצה לבישול וליצור כדור עם קשר בחלק העליות של הבד.
5. להניח במסננת ללילה כדי שהגבינה תתקשה ותקבל צורה יפה.
תגובות