מחשבון של הוברט לחיסכון בעבודה
חברת הוברט, יצרנית של ציוד למטבח המקצועי, השיקה כלי דיגיטלי מעודכן המאפשר לחשב את החיסכון בעבודת המטבח באמצעות שימוש במעבדי מזון רציפים. המחשבון נועד לסייע לשפים, למנהלי מטבחים ולבעלי מסעדות להבין כיצד השקעה בציוד כזה עשויה להחזיר את עצמה במהירות בזכות קיצור ניכר של זמני ההכנה.
מעבדי המזון הרציפים של הוברט נועדו להאיץ את תהליכי החיתוך של ירקות, פירות, אגוזים וגבינות לעומת עבודה ידנית. הם מסוגלים לפרוס, לקצוץ, לגרר, לפורר ולחתוך לרצועות דקות בהתאם לכלי החיתוך הנבחר. כך נהפך המעבד לכלי מרכזי במטבח המקצועי, שמאפשר לאנשי הצוות להקדיש זמן רב יותר למשימות קולינריות יצירתיות במקום להשקיע שעות בהכנה בסיסית.
המחשבון החדש מאפשר למשתמשים לבחור מתוך רשימה נפתחת את סוגי הירקות והגדלים הרצויים, להזין את כמות הפאונד היומית שמעוניינים לעבד, את מספר ימי העבודה בשבוע ובשנה ואת עלות העבודה השעתית. לאחר מכן הכלי מפיק דוח מפורט המציג את החיסכון השבועי בעבודה בזכות שימוש במעבד מזון לעומת עיבוד ידני לצד מספר החודשים הנדרשים להחזר ההשקעה ברכישת המכשיר.
הכלי נוגע לשלושה דגמים מרכזיים של הובארט: FP100 המעבד עד 11 פאונד בדקה, FP150 עם קיבולת של 14 פאונד בדקה ו־FP250 שמגיע ל־17 פאונד בדקה. כך אפשר להתאים את הציוד המדויק לצרכים של כל מטבח, החל במסעדות קטנות וכלה במוסדות גדולים. אפשר גם להוריד את הדוח כקובץ PDF או לשתף אותו בקלות עם שותפים ובעלי עניין אחרים.
קרולין בילגר, מנהלת השיווק של חטיבת ציוד ההכנה בהוברט, הסבירה: "מעבדי המזון הרציפים שלנו הם אמצעי מצוין לייעול עבודת המטבח. הם מצמצמים את זמני ההכנה ומאפשרים לשפים ולאנשי הצוות להתמקד במשימות אחרות. היכולת לחשב את החיסכון בעבודה ולראות את ההחזר על ההשקעה מספקת למשתמשים את הנתונים הדרושים לקבלת החלטת רכישה מושכלת."
הוברט, מותג מוביל בקבוצת ITW Food Equipment Group, מחויב לספק ציוד הכנה איכותי ואמין למקצועני המזון. באמצעות השקת המחשבון, הוברט לא רק מדגישה את יתרונות הציוד שלה אלא גם מעניקה למקבלי ההחלטות כלי פשוט וברור שיכול לתרגם נתונים טכניים להשלכות כלכליות ישירות על המטבח.








