מגה מזון
חדשות
חדש על המדף
לעמוד קודם

הביכורים של מרינה: פטריות ממולאות טבעוניות

26/05/2025
זמן קריאה: 1.5 דק'

חברת מרינה פטריות הגליל השיקה סדרת מוצרים חדשה ומעוררת תיאבון: פטריות ממולאות בשלושה טעמים ייחודיים של גבינות טבעוניות, פרי פיתוח קולינרי של צוות הפיתוח של מרינה. המנה עשירה ומוכנה לאפייה, כוללת תערובות גבינות טבעוניות איכותיות בתוך פטריות עסיסיות - חוויה לחובבי הפטריות והגבינות ולמי שמקפידים על תזונה צמחונית או טבעונית.

שלושת הטעמים בסדרה:

  • נוסח אלפרדו - תערובת עשירה המדמה שלוש גבינות: עיזים, מוצרלה ופטה, בטוויסט המזכיר את המטבח האיטלקי.
  • נוסח בלקני - שילוב מפתיע של קרם פלפלים עם גבינת פטה טבעונית מלוחה, לאוהבי טעמי עזים ומעודנים.
  • נוסח ים תיכוני - תערובת בטעמי חמאה וגבינות עם עשבי תיבול - ניחוח של בית וטעם ממכר.

הסדרה מיוצרת במפעל המזון של מרינה במושב חוסן בגליל המערבי, סמוך לחוות הגידול של החברה - מהחוות הגדולות בישראל לגידול פטריות. הפטריות נקטפות טריות מדי בוקר, מועברות למילוי, מוקפאות ונארזות. בכל אריזה חמש פטריות ממולאות גדולות, מוכנות לאפייה של 15-20 דקות.

הפטריות זמינות במקפיאים של רשתות השיווק ברחבי הארץ ומתאימות כמנה ראשונה חגיגית, כתוספת לסלט עשיר או כמנה עיקרית קלה ומהירה.

מרינה פטריות ממשיכה להוביל את תחום ההסברה והחינוך הקולינרי סביב עולם הפטריות כדי להרחיב את השימוש בהן במטבח הישראלי. כחלק מחזון זה, החברה מפעילה פודקאסט ייעודי, משתפת מתכונים ברשתות החברתיות ומנגישה מידע על פטריות מרפא ויתרונות בריאותיים. "מרינה לא רק מגדלת פטריות - היא מטפחת חזון ישראלי של חקלאות חדשנית ופורצת דרך, החשובה לביטחון התזונתי של מדינת ישראל", אומר רוני סופר, סמנכ"ל השיווק של מרינה.

צריכת הפטריות בישראל ממשיכה לעלות והגיעה לשני ק"ג לנפש בשנה, אך עדיין רחוקה מהצריכה במדינות אירופה, שנעה בין 4.5 ל-12 ק"ג לנפש בשנה.

מרינה פטריות תשיק בקרוב קמפיין לחשיפת סדרת מוצרי מזון טבעוניים מוכנים על בסיס פטריות, בהם המבורגר, קבב ושווארמה - כולם מיוצרים מפטריות טריות במפעל החברה.

המוצרים בכשרות פרווה מהודרת של הרב אפרתי, הרבנות ירושלים והרבנות מעלות.

מחיר מומלץ לצרכן לאריזת פטריות ממולאות: 34.90 ש"ח.

סטיילינג: בלה רודניק; עיצוב אריזה: סטודיו יותם בצלאל.

 

פטריות ממולאות גבינות טבעוניות - הסדרה החדשה של מרינה. צילום: חגית גורן

פטריות ממולאות בנוסח אלפרדו. הדמיה: סטודיו אולימפיה

פטריות ממולאות בנוסח בלקני. סטודיו אולימפיה

פטריות ממולאות בנוסח ים-תיכוני. הדמיה: סטודיו אולימפיה

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן