מגה מזון
ניוזלטר מגה מזון
מגה מזון גיליון 103
לעמוד קודם

אלטו שאם חשפה את Origin ו־Prodigi

09/11/2025
זמן קריאה: 1 דק'

חברת אלטו שאם (Alto-Shaam) הציגה בוועידת המזון הארצית של איגוד התזונה בבתי הספר את פתרונות הבישול החדשים שלה למטבחים עתירי נפח, ובהם תנור Origin מסדרת מולטי קוק המבוסס על הסעה מאולצת. מדובר בבכורה מקצועית למערכת שתוכננה לספק איכות בישול גבוהה בעומסים מלאים, תוך שיפור היעילות התפעולית במטבחי מוסדות חינוך.

תנורי Origin היו בין הזוכים בפרס החדשנות למטבח לשנת 2025 בזכות יכולתם לבשל מגשים מלאים ללא צורך בסיבוב התבניות במהלך העבודה. ליבת היכולת היא טכנולוגיית Structured Air בעלת פטנט, המנתבת זרימות אוויר אנכיות במהירות גבוהה לשמירה על טמפרטורה אחידה בכל חלל הבישול. כך מתקבלות תוצאות עקביות גם כאשר תא האפייה מלא, ללא צורך בניטור רציף מצד הצוות.

יונתן היפ, מנהל מכירות אזורי בדרום מרכז ארצות הברית, מסר כי תנורי Origin מספקים תוצאות מדויקות בעומס גבוה בכל פעם, גם ללא סיבוב תבניות, מה שהופך אותם לפתרון טבעי למטבחי בתי ספר מגני ילדים ועד תיכון. לדבריו, ביטול הצורך בהשגחה מתמדת על התנור מאפשר לשחרר כוח אדם לטיפול במשימות אחרות במטבח, ובכך מייעל את תהליכי ההכנה וההגשה.

לצד חשיפת Origin, החברה הציגה את חידושה בקטגוריית תנורי הקומבי, Prodigi. תנורי Prodigi שולבו כדי לסייע למפעילים לחסוך עבודה ושטח רצפה, להפחית עלויות תפעול ועלויות חומרי גלם ולרכז מספר טכניקות בישול במכשיר יחיד. המערכות יודעות לאדות ולאפות, לצלות ולבצע טיגון אוויר בו־בזמן, לפיכך אפשר להוציא תפריט מגוון ברמת דיוק ואחידות גבוהה בכל סבב.

היפ הוסיף, כי החברה מחויבת להצלחת השותפים במערכת החינוך כדי להגיש ארוחות מזינות ואהובות לכל שכבות הגיל. ההצעה החדשה נועדה למקסם את הערך מההשקעה של בתי הספר ולהקל את קבלת החלטות הרכש בסביבה תקציבית מאתגרת.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן